Fesleğen çayı hazırlamak için gerçekten kolay bir yöntem var mı? Ben de evde çay yapmayı denedim ama bazen sonuç istediğim gibi olmuyor. Öncelikle, fesleğen yapraklarını ne kadar yıkamak gerekiyor? Ne tür bir su kullanmalıyım, sıcak mı yoksa kaynar mı? Çayın demlenme süresi gerçekten önemli mi? Ayrıca tatlandırma aşamasında ne tür alternatifler var, sadece bal mı kullanmalıyım? Son olarak, soğuk servis etme yöntemini nasıl denemeliyim, buz eklemek yeterli mi? Tecrübeli biri gibi anlatabilir misin?
Fesleğen çayı hazırlamak için gerçekten kolay bir yöntem var mı? Ben de evde çay yapmayı denedim ama bazen sonuç istediğim gibi olmuyor. Öncelikle, fesleğen yapraklarını ne kadar yıkamak gerekiyor? Ne tür bir su kullanmalıyım, sıcak mı yoksa kaynar mı? Çayın demlenme süresi gerçekten önemli mi? Ayrıca tatlandırma aşamasında ne tür alternatifler var, sadece bal mı kullanmalıyım? Son olarak, soğuk servis etme yöntemini nasıl denemeliyim, buz eklemek yeterli mi? Tecrübeli biri gibi anlatabilir misin?
Cevap yaz